Hacıveli İlkokulu
HACIVELİ KÖYÜ HACIVELİ KÜME EVLERİ İLK OKUL BLOK NO 72 MERKEZ / KARS

VİZYON

"Eğitim sevgi ile başlar" parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmaadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim verilmesi,modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim vermek, aktif öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitim teknolojisinden en iyi şekilde faydalanan,doğa gezileri ile çevre bilinci veren, öğrencileri çeşitli projeler tasarlamaya ve bunları gerçekleştirmeye yönelten bir okul ortamı oluşturmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, Bilimsel gelişmelere açık,Fırsat eşitliğinin sağlandığı, Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; Farklı kültürlere hak ve sorumluluklara saygılı Bilim ve teknolojiyi yakından izleyen,Araştıran,uygulayan,üretken,sorumluluklarının bilincinde, çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip nesiller yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :normal

normal